Thursday, August 20, 2009

New PROMOTION .... for Ramadhan

3 AIO + 1 Adjustable Insert + 2 Washable Fleece Liner = RM 100

2 AIO + 1 Adjustable Insert + 1 washable Wetbag + 2 Washable Fleece Liner = RM 100

** Kos penghantaran boleh dirunding.

6 comments:

  1. salam kak nieza,nak tanya sket pasal cd ni.. AIO tu brand cd ker? macam lunatots, coolababy dll tu ker? pastu sy nak tau apa perbezaan insert ngan fleece liner? sbb kalau ikut promo yg kat atas tu ada insert dan fleece liner, means fungsi yg same kah? honestly, sy baru je beli online cd babycomel kat bakawali.com.. harga beza sgt dan skang konfius sbb takut kualiti cd yg dbeli tak ok. byk lg yg xfhm psl cd ni, hopefully kak nieza blh tlg jwb kan.. tq

    ReplyDelete
  2. Salam nieza,

    da lama x shopping bz dgn baby baru...
    washable wetbag ni coolababy nyer ker...
    bape soiled cd buleh muat?

    ReplyDelete
  3. Raihazi,

    CD AIO ni adalah CD Coolababy.

    Insert adalah warna kain warna putih utk menyerap air kencing. Fleece liner adalah 1 alas yang kita letak atas CD agar cd tidak terlalu kotor jika kena poo poo.Macam nieza mmg suka pakai fleece liner, soo bila baby poo poo .. kita hanya sembur jerk poo poo dia.

    Cuba tengok belah kiri, ada entry pasal CD AIO.

    ReplyDelete
  4. Wan anie,

    kalo CD yang dah pakai boleh muat 4keping jerk. Kira wetbag yang small size.

    ReplyDelete
  5. hye kak nieza :)
    delivery cost kalo ke sabah bape ek?

    ReplyDelete